Skip navigation

Inpocketart, convert your screens in your art collectionper |   Temps estimat de lectura, 2.66 minuts

Artinpocket et dóna l’oportunitat de crear una col·lecció digital d’obres originals i d’edició limitada.<footer>— Artinpocket</footer>

El cas artinpocket

artinpocket ofereix una comunitat de compra venda d’art accessible amb un sol clic. Ofereix una plataforma especialitzada en art que aglutina la promoció d’artistes i galeries amb un canal directe de venda i compra d’obres. Vol transformar i renovar el canal tradicional de projecció d’art utilitzant artinpocket com a suport, una xarxa social per a incentivar i estimular la compra d’art.

Inpocketart

Amb aquest nou projecte, Artinpocket ens dóna l’oportunitat de crear una col·lecció digital d’obres originals i d’edició limitada. El col·lecionsita, en comprar la seva obra, rep de manara automàtica un certificat d’autenticitat amb la signatura de l’artista, el nom del col·leccionista, la data d’adqusició i el número d’edició.

[inpocketart.com](http://www.inpocketart.com/ “Inpocketart L’art digital d’Artinpocket Converteix les teves pantalles en la teva col·lecció d’art”) s’ha realitzat amb llenguatge HTML5 i l’aplicació del disseny web responsiu (en anglès: responsive web design). Oxygen ha plantejat i realitzat un projecte innovador aplicant les últimes novetats en programació i disseny web, creant una veritable webapp d’ecommerce.

Per què WordPress?

A Oxygen apostem de totes totes per la construcció de webs CMS-free. Les lliçons apreses i les experiències visqudes durant 9 anys liderant projectes Magnolia són el rerafons de l’evolució d’un procés que ens condueix cap a nous webs simples, flexibles i fiables que permeten un enfocament renovat de disseny i estratègia. Malgrat tot, el mercat té molt interioritzades les pareules plataforma i gestor de continguts com a sinòmims de desenvolupament, comunicació i presència a Internet. I, al capdamunt de la llista, WordPress hi apareix en boca de tothom.

Als inicis dels CMS, WordPress va ser àmpliament considerat com una simple plataforma de blocs. Aquells temps han passat. WordPress segueix sent la plataforma de blocs més popular, però és molt més que això. Gràcies a l’àmplia base de la seva comunitat, ha crescut fins a esdevenir un CMS capaç d’alimentar gairebé qualsevol tipus de lloc web.

Així, si Magnolia, Joomla, Drupal, Magento i altres CMS de codi obert són tan poderosos i els nostres clients volen de totes totes un CMS, per què triar WordPress?

 • Fàcil de fer servir
 • Estalvi de diners
 • Flexible i ampliable
 • Plantilles boniques
 • “SEO-friendly”
 • Una gran comunitat

A inpocketart.com hem customitzat una implementació Woocommerce per gestionar de manera eficient el producte virtual descarragable que representa cadascuna de les obres d’art digital d’edició limitada.

artinpocket, segueix creixent

A més a més de la posta en marxa d’inpocketart.com per, la botiga d’art digital, des d’Oxygen seguim aportant per fer més gran l’ecosistema web d’artinpocket:

 • artinpocket.cat, la comunitat de compra venda d’art accessible amb un sol clic
 • artinpocket.cat/blog, el blog general sobre el projecte
 • artinpocketregular.com, el blog del verkami per a desenvolupar una tipografia pròpia i adequada per al món de les arts plàstiques i visuals
 • artelowcost.com, un blog especialitzat en art contemporani de baix cost
 • arteeconomico.com, un blog especialitzat en art contemporani de baix cost
 • inpockettshirts.com, la botiga d’art per emportar d’Artinpocket. Art per portar posat, art amb la gent, per a la gent i per la gent.
 • inpocketart.com, la botiga d’art digital d’edició limitada amb certificat digital d’autenticitat.