Skip navigation

Artinpocket, la comunitat de compra venda d'art accessible amb un sol clicper |  Temps estimat de lectura, 1 minut

Artinpocket, la comunitat d'art contemporani accesible per difondre i vendre les teves obres.

artinpocket.cat s’ha realitzat amb llenguatge de programació HTML5 i l’aplicació del disseny web responsiu (en anglès: responsive web design. Hom ha plantejat i realitzat un projecte innovador per crear una nova xarxa social d’art, aplicant les últimes novetats en programació i disseny web.

artinpocket.cat ha estat programat a mida en HTML5 sota els paràmetres del disseny web responsiu, a partir de l’iconografia de Jordi Mitjà i el disseny gràfic original d’Ió Hipermedia, coordinat per Francesc Vila. Davant la proliferació dels dispositius mòbils amb accés a Internet, aquesta modalitat de programació preveu una resposta òptima del web per a una correcta visualització en les múltiples resolucions de pantalla: des de les més petites, dels telèfons mòbils o tauletes; a les més grans dels televisors o projectors connectats a Internet.

Col·leccions, obres, artistes i galeries

Artipocket vol esdevenir la comunitat de referència per a la difusió, de col·leccions, obres, artistes i galeries a Internet. Un espai de compra i venda sense intermediaris on tothom s’hi pot inscriure i valorar l’art que s’hi exposa i, alhora, esdevenir artista o galeria i publicitar les pròpies obres.

Un blog per saber-ne més

Artinpocket és un projecte liderat per [Pep Marès](http://www.artinpocket.cat/blog/2013/07/pep-mares-i-artinpocket-lerror-mes-gran-es-no-intentar-ho/ “Pep Mares i Artinpocket: ‘L’error més gran és no intentar-ho’ Artinpocket”) amb el ferm suport de Mavi Carberol i Ramon Gil, que consta amb un blog on s’hi va desgranant l’evolució del projecte.