Skip navigation

Al Port de la Selva, també escullen WordPressper |  Temps estimat de lectura, 1 minut

… una proposta de l’associació de Comerciants i Restauradors per dinamitzar el comerç i el turisme del Port de la Selva a partir de potenciar, donar a conèixer i crear experiències que fomentin la interacció amb el comerç i el patrimoni de la població<footer>— ARC</footer>

Amb WordPress, una associació de comerciants i restauraddors, ARC, pot gestionar de manera senzilla i eficaç la seva presència i la seva comunicació a Internet.

Per què WordPress?

A Oxygen apostem de totes totes per la construcció de webs CMS-free. Les lliçons apreses i les experiències visqudes durant 9 anys liderant projectes Magnolia són el rerafons de l’evolució d’un procés que ens condueix cap a nous webs simples, flexibles i fiables que permeten un enfocament renovat de disseny i estratègia. Malgrat tot, el mercat té molt interioritzades les pareules plataforma i gestor de continguts com a sinòmims de desenvolupament, comunicació i presència a Internet. I, al capdamunt de la llista, WordPress hi apareix en boca de tothom.

Als inicis dels CMS, WordPress va ser àmpliament considerat com una simple plataforma de blocs. Aquells temps han passat. WordPress segueix sent la plataforma de blocs més popular, però és molt més que això. Gràcies a l’àmplia base de la seva comunitat, ha crescut fins a esdevenir un CMS capaç d’alimentar gairebé qualsevol tipus de lloc web.

Així, si Magnolia, Joomla, Drupal, Magento i altres CMS de codi obert són tan poderosos i els nostres clients volen de totes totes un CMS, per què triar WordPress?

  • Fàcil de fer servir
  • Estalvi de diners
  • Flexible i ampliable
  • Plantilles boniques
  • “SEO-friendly”
  • Una gran comunitat