Skip navigation

Key4 Communications, usabilitat en el disseny i innovació tecnològica al servei del B2Bper |  Temps estimat de lectura, 1 minut

Hem fet fet un projecte rodó: direcció general, conceptualització, definició estètica i disseny gràfic, front-ent, back-end, SEO i analítica.

Hem llançat “Key4, the B2B information authority”!

Key4 és un lloc web de comunicació professional que actua com a plataforma d’informació intersectorial per als professionals i empreses del sector de la joguina, la puericultura i el negoci del licensing. L’ús dels estàndards web 2.0 que componen el portal, permeten la universal usabilitat del site, podent accedir o rebre la informació d’actualitat del tres sectors des de qualsevol plataforma multimèdia.

Des d’ARGUS vàrem apostar per crear un sistema mitjançant el qual tot usuari pot adquirir qualsevol contingut privat en 3 únics passos, si no està identificat en el sistema, i en 5 passos cas de no estar donat d’alta ni identificat en el sistema. El quart pas correspon a la validació financera que recau sobre el mètode de pagament que hem decidit i implementat: Paypal. Si l’usuari està identificat en el sistema, la seva compra es fa en un sol pas.

A més a més, com gairebé sempre, hem fet un projecte, permeteu-nos la modèstia, rodó: direcció general, conceptualització, definició estètica i disseny gràfic, front-ent (HTML5, CSS3, JS, Ajax), back-end (CMS, Editores i autogestió de l’ecommerce), SEO i analítica (sota Piwik).