Skip navigation

Exposició: Jo em rebel·lo, nosaltres existimper |  Temps estimat de lectura, 1 minut

Art i acció ciutadana es donen cita a la Fundació Palau amb la mostra 'Jo em rebel·lo, nosaltres existim'

La Fundació Palau no vol estar al marge dels actuals moments de convulsió, lluita i transformació social que estem vivint. Fruit del seu compromís i voluntat de participació amb el present, presenta la col·lectiva ‘Jo em rebel·lo, nosaltres existim’ que reuneix propostes d’artistes, associacions, pensadors, col·lectius i organitzacions que promouen noves maneres de participació ciutadana en la transformació social.

Amb un total de 26 participants, la trobada es concentra en tres apartats: l’exposició, les activitats paral·leles i la publicació. L’exposició arrenca amb una instal·lació audiovisual de veus actives (col·lectius, associacions i artistes) en l’actual procés de transformació social: Pau Llonch de a PAH, la periodista Marta Sibina de Cafè amb llet, l’ambientòleg Iago Otero, Marc Vives de Som Energia, Dídac Costa de la Cooperativa Integral Catalana, l’activista Esther Vivas, el periodista Guillem Martínez, l’escriptor i economista Antonio Baños, l’arquitecte Santiago Cirugeda, l’arquitecta Itziar González, Xavi Teis de la banca ètica Coop57 i Roger Palà de Mèdia.cat.

L’exposició, ha estat pensada i coordinada per l’escriptor Martí Sales i pel director de la Fundació Palau Pere Almeda.

Una app web per l’exposició

A Oxygen.cat hem desenvolupat la versió web de l’exposció sota www.joemrebelo.cat. Hem creat una app web responsiva dividida en dues sales on s’hi projecten 6 vídeos per sala. Els vídeos es gestionen des del compte Vimeo de la Fundació Palau.