Skip navigation

Una webapp amb HTML5 i JQuery Mobileper |  Temps estimat de lectura, 1 minut

Dissenyada i programada per als continguts del web d’Escacc amb tecnologia de codi obert

La comunicació mòbil arriba al web d’Escacc. Avui s’ha fet el llançament de la nova web app que permet consultar tots els continguts del “Portal de tendències en comunicació i indústries culturals” de la Fundació Escacc.

Aquesta web app ha estat dissenyada i programada amb tecnologia de codi obert, basada en JQuery Mobile i optimitzada per a iPhone i Android. Des del web app d’Escacc s’accedeix a una versió àgil i simplificada per a dispositius mòbils dels continguts més importants publicats al web d’Escacc.

Tots els continguts als quals es pot accedir des d’aquesta aplicació són oberts: notícies diàries sobre sectors de la comunicació i la cultura, agenda d’activitats relacionada amb aquests àmbits, el bloc amb articles d’especialistes, la secció a+a+ amb informació destacada procedent de la xarxa.

Integració amb les xarxes socials

Els continguts d’Escacc oferts des d’aquesta web app es poden recomanar i compartir a través de les principals xarxes socials (Twitter, Facebook, Linkedin, Delicious, Google+) i enviar per correu electrònic des dels dispositius mòbils.

Per crear un accés directe a la pantalla d’inici del teu dispositiu mòbil, i que el web app es comporti com qualsevol aplicació mòbil, cal accedir a http://m.escacc.cat/ i seleccionar l’opció de compartir des del navegador del dispositiu mòbil. Accedeix directament des del teu mòbil a través del codi QR d’aquesta pàgina.