Skip navigation

Disseny responsiu, Bootstrap i WordPress per al web d’Interlandsper |  Temps estimat de lectura, 1 minut

El nou web combina disseny responsiu, la flexibilitat de Twitter i la simplicitat de WordPress.

Dels 320 píxels en amunt!

Amb el nou web d’[Interlands® Ciutat i Territori](http://www.interlands.cat/ “Interlands ciutat i territori interlands@interlands.cat 935 891 234”), honm continua amb l’aposta pel llenguatge HTML5 i l’aproximació responsive web design (en català “disseny web responsiu”).

Davant la proliferació dels dispositius mòbils amb accés a Internet, aquesta modalitat de disseny preveu una resposta òptima del web per a una correcta visualització en les múltiples resolucions de pantalla. Dels 320 píxels en amunt!

De la mateixa manera que amb el 10enCom primer i més tard amb SVC, el web responsiu d’Interlands® s’ha desenvolupat per a què funcioni també com una autèntica webapp en els dispositius mòbils. Per a accedir-hi com si fos una aplicació mòbil, només cal crear una icona d’accés a la pantalla d’inici des del navegador del mòbil.

Disseny, flexiblitat i simplicitat

Hom ha plantejat i realitzat un projecte molt innovador per actualitzar la presència a la xarxa d’un gran equip, especialista en processos d’ordenació territorial i millora urbana.

Hem fet un equilàter combinant disseny, flexibilitat i simplicitat. El web d’Interlands® ha estat programat a mida en HTML5 sota els paràmetres del disseny web responsiu, a partir de Roots Theme: una plantilla base per a desenvolupadors de WordPress basada en HTML5 Bolierplate i Bootstrap de Twitter.

La combinació dels elements abans esmentats posen el client al centre, ja que se’ls lliura un model de web avançat que podran mantenir i fer créxier amb enorme facilitat.